Earth Hour 2024 Programma: 23 maart, Torarica

Posted on
26 February 2024
ACTIVITEITENPROGRAMMA EARTH HOUR OP 23 MAART
Het activiteitenprogramma op zaterdag 23 maart zal plaatsvinden in en om het terrein van hotel Torarica, alles is gratis te bezoeken, leerzaam voor kinderen en inspirerend voor een ieder:
 
  • Green Awareness Expo (12.00 – 20.00 u): Duurzame praktijken en innovatieve oplossingen voor een groenere toekomst worden gepromoot door bedrijven en organisaties in Suriname. Een initiatief van de Torarica Group. Bezoeken kan ook op 21 en 22 maart, tussen 09.00 uur en 18.30 uur.
     
  • Be Green Workshops (17.00 – 20.00 u): Geef extra ‘Hours for Earth’ tijdens deze activiteiten. Ervaar de kracht van bananenvezel, maak ‘groene’ arts&crafts, ontdek de wondere wereld van slangen met Snake Patrol, volg een sessie staande yoga,  laat je door het boek ‘tranen van moeder aarde’ voeren door de organisatie van het kinderboekenfestival, plof neer in de voorleeshoek, begin met planten bij Tiny Food Gardens en sta stil bij je eigen Plastic Footprint.
     
  • Keep Suriname Green Walk (start 17.00 u): Leerzame en sportieve speurtocht langs de landschappen van Suriname, waarbij hun waarde maar ook de kwetsbaarheid worden belicht. Plekken zijn beperkt en registratie is vereist. Registreer hier: INSCHRIJVEN SPEURTOCHT 
     
  • Lights-Off Event (20.00 – 21.30 u): Kom naar de Torarica pier en tel samen met ons af tot het doven van de lichten om 20.30 uur. Wat volgt is een ‘Celebration for Nature’ met een mooie boodschap, verrassingselementen en vooral veel fun! 
 

POWERED BY
Earth Hour wordt mogelijk gemaakt met support vanuit het bedrijfsleven. De Earth Hour partner van 2024 is de Torarica Group. De hoofdsponsors zijn Qualogy Caribbean, het VSH Community Fund en de Finabank. Daarnaast wordt Earth Hour 2024 mede mogelijk gemaakt door De Surinaamsche Bank, Baitali Group of companies, Dresscode (I Love SU), Alembo, Fernandes Bottling, Interfarm N.V., DP World, DJ Jerry Jay, Apintie Televisie, Carifruits, SocialLee en Ardac International.

Meer informatie? Maak contact via mstoffelen@wwf.sr